En väl genomförd riskträff

Årets riskträff är nu avslutad och jag tror att vi har både trötta barn och föräldrar efter en intensiv helg. Fredagen började vi med att logopeden fick berätta om hur talet kan få en påverkan för LKG barn. Tandläkaren tog över och gick igenom tänderna och käkens utveckling. Vi avslutade fredagen med en grillkväll.

 

Lördagen var till för fria aktiviteter att utforska Göteborg. Liseberg blev en populär plats men även Universeum var välbesökt. Det blev en tidig kväll för både barn och vuxna!

 

På söndagen kom plastikkirurgen och berättade om deras vardag, många bra och nyttiga diskussioner kom upp. Psykologen tog över för att berätta om hennes roll. En tacobuffé fick sätta punkt för helgen. 

 

Fotogragier från era besök tas mer än gärna emot så vi kan lägga upp på vår hemsida. Maila till satravels@mac.com eller kontakta ordförande.

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheter