En lyckad Barnens Dag

Över 500 personer kom och besökte Barnens Dag i Gråbo den 3 augusti. Det var fullt håll i gång i hoppborgen, bollarna flög när barnen provade på att spela golf, clownerna dansade runt på området och trollkarlen lurade oss alla! Till slut kom även brandbilen som hade fått rycka ut på ett larm och blev därför lite sena, men det sprutades vatten och det var fullt med barn inne i bilen. Camilla Hörfelt från LKG teamet på Sahlgrenska fick träffa många föräldrar och barn på ett lite mera avslappnat vis. Våra lotterier gick varma och vi säger ett stort grattis till Linda Larsson och Oliver Hansson som vann var sin tavla.

 

På golfbanan var det över 100 spelare som bidrog till en trevlig golfdag!

 

Vädrets makter var med oss så även om det kom några regnstänk stoppade det inte er eller oss från att ha en härlig dag! Alla hamburgare gick åt och grillbuffén i restaurangen smakade väl.

 

Ett STORT tack till alla er som kom och gjorde denna dag till en riktig fest! Självklart också ett STORT tack till alla er som gjorde det möjligt för oss att genomföra dagen. Och sist men inte minst ett STORT tack till alla våra LKG barn, för utan er hade inte denna dag funnits!!!

 

Om det är någon som har något att säga om dagen eller om ni har några härliga bilder så skicka dem gärna till oss så lägger vi upp bilderna på vår hemsida!

 

Vi önskar er alla en fortsatt skön sommar!

loading...

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheter